Kennel Kimassok

Greenlanddog and Irish Wolfhound

Blog

12 november 2013

Posted by Tove-Kristin Ludvigsen on November 11, 2013 at 5:45 PM

VELDIG lenge siden sist nå - og svært mye har skjedd!

Valpene fra Howlin' og Ittuat- kullene våre har vokst seg til flotte arbeidshunder og flotte hunder på alle vis - mange flotte lederhund-spirer er det også blitt allerede, og jeg er så utrolig stolt av dem alle! Og enda mer gledelig er det å få lov å følge dem alle såpass nært til tross for at de er spredt over Europa. Takket være Facebook er dette mulig.

Pr nå er vårt Jetstream-kull, som var født i september i år, snart klare til å reise til sine nye hjem. Også disse blir spredt over Europa, men 1 ung frøken (Malika)  blir i alle fall  boende i Norge - det er jeg glad for. Men alle har fått flotte aktive hjem - og jeg gleder meg til å følge dem!

Kilak og Luc er blitt pensjonister, og lever gode dager springende løse på eiendommen og nyter det virkelig!

Vi har siden sist også kjøpt den herlige maskoten vår Ludvig - Chess Art Jinx Jiwe som han heter på papiret - som nå er en 14 mnd gammel Irsk Ulvehund. Han er ei herlig sjel.

Det har vårt ei hektisk tid og mye har vi holdt på med. Vi har totalrestaurert kjøkkenet, yttergangen og det gamle badet har vi laget om til vaskerom med dusj. Gangen har vi delt av og laget garderobe så vi slipper så mye klær og rot der. I tillegg er det blitt skiftet vinduer og bygget ut en del i kjøkkenet, bygget veranda rundt på fremsiden og skiftet kloakkrør. Er kjempetakknemmlig for all hjelp av familie underveis.

Gården er gammel (eldste delen bygget i 1937) og siste opppussing i den delen av huset var i 1977, så det var virkelig nødvendig. Nå begynner vi på loftet, som er av samme standard som kjøkkenet var før restaurering, så det er også høyst nødvendig og jeg ser virkelig frem til å få det ferdig :) !

Så det er nok hovedgrunnen til at det har vært såpass stille her i bloggen.

Til helgen som kommer reiser vi nok en gang til Dogs4All på Lillestrøm, der skal jeg denne gangen stille Ludvig. Han er ung men stor, 92 cm på manken og ca 75 kg. Han er en fin junior, men trenger nok utvikle seg noe mer - men harmonisk og fin for alderen :) ! Blir spennende, da jeg føler meg som en fisk på land med å stille ulvehund istedet for grønlandshund. Handlingen er jo helt ulik, og jeg trenger lære Ludvig mer å kjenne i den settingen, så det er god læring for både meg og ham.

Gleder meg veldig til å treffe kjente igjen. Jeg og Charlotte skal kjøre nedover, mens Ingrid og Beate tar toget nedover, så møter vi dem på jernbanen på Lillestrøm. Vi har booket oss inn på Thon Hotell Arena, og tenker vi skal kose oss - vi jentene på tur :) !
Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments